18 de gener de 2017 - Actes
Nou cafè científic del cicle organitzat per l'IMIM amb la col·laboració de la Xarxa de Biblioteques de la Diputació de Barcelona
En aquest cas, el cafè es farà a la Biblioteca Barceloneta-La Fraternitat, el dia 18 de gener a les 16:00h, amb la participació de la Dra. Ana Rodríguez Campello, neuròloga de l'Hospital del Mar i investigadora del grup de recerca Neurovascular de l'IMIM, i el Dr. Emili Ros, endocrinòleg de l'Hospital Clínic i investigador principal del grup de recerca "Nutrición y Aterosclerosis" del CIBER Fisiopatología de la Obesidad y Nutrición, Instituto de Salud Carlos III.
Hi ha evidència científica de que la nostra dieta té un impacte en la nostra salut cardiovascular. Ara, però, comencem a veure que el que mengem també té impacte en la nostra capacitat d'aprenentatge, en la memòria, en la capacitat de prendre decisions, etc.. fins i tot, en el desenvolupament de determinades malalties cerebrovasculars.
Perquè? Que es sap fins ara? Quins estudis s'estan fent? Quina dieta és la més adequada per protegir el nostre cor i el nostre cervell?
Parc Salut Mar
Passeig Marítim 25-29 Barcelona 08003
Vegeu la situació a Google Maps
Tel: 93 248 30 00 · Fax: 93 248 32 54
Sol·licitud d'informació
© 2006 - 2024 Hospital del Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat