L'esmorçar ha de ser ràpid.
Cereals tous: civada, farina de blat, sèmola de blat de moro.
Ous, fruita pot ser madura, tova, aixafada o compota.
Puré de poma, mató.
Amanida tonyina, ou, cranc o pernil.
Amanida de pollastre o gall d'indi.
Mató, iogurt, verdures toves, puré de patata, pa tou, carn picada amb salsa, sopes de qualsevol tipus, peix tallat en trossos petits, pasta, lasanya, tofu, arròs o mongetes, macarrons i formatge, menjar xinès.
Gelat, gelatina, puré de fruites, púding, menjar per a nadons, batuts.
Xiclet, pastanagues o qualsevol verdura cruixent, ossets de gominola, qualsevol dolç masticable, filet de vedella, glaçó de gel, galeta cruixent, fruits secs, escorces de pa, escorça de pizza, fruita dura o sense trossejar, costella de porc o carns molt dures, crostons, panses, crispetes de blat de moro, patates cruixents.
Parc Salut Mar
Passeig Marítim 25-29 Barcelona 08003
Vegeu la situació a Google Maps
Tel: 93 248 30 00 · Fax: 93 248 32 54
Sol·licitud d'informació
© 2006 - 2024 Hospital del Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat